Over Zakelijkelening.com

Waarom vergelijken via zakelijkelening.com?

Zakelijkelening.com heeft als doel om ondernemers zoals jij voor te lichten over alles wat te maken heeft met zakelijke financiering. Of je nu een startende ZZP’er bent of een ervaren ondernemer, met onze kennis over zakelijke leningen kan jij de juiste beslissingen nemen voor jouw bedrijf.

De financiële sector is complex en niet altijd even duidelijk. Wij vinden dat goed ondernemerschap alleen mogelijk is met de juiste informatie, zonder valkuilen, schimmigheden of andere addertjes onder het gras. Daarom willen we met Zakelijkelening.com jou zo goed mogelijk voorbereiden op het aanvragen van zakelijke financiering.

We leggen je alles uit over de verschillende vormen van zakelijke financiering, zoals hypothecaire leningen, zakelijke leningen en zakelijk krediet. Ook vergelijken we alle zakelijke kredietverstrekkers en geven we recensies. Met de lening calculator kun je een schatting maken voor hoeveel een zakelijke lening je ongeveer zal kosten.

Onze visie

Alle informatie op één plek zodat jij zelf de juiste beslissing kan maken.

Onze missie

Het is onze missie om jou grip te geven op financiële beslissingen.

Onafhankelijk

Wij vergelijken onafhankelijk alle kredietverstrekkers op onze website. Hierdoor heb je een totaal overzicht van de aanbieders om zo de juiste lening te kiezen.

Transparant

Geen omslachtige tekst maar recht voor z’n raap. De voorwaarden en eisen van de kredietverstrekkers zijn prominent in het zicht zodat alle informatie makkelijk te vinden is.

Objectief

Alle kredietverstrekkers worden gescreend en wij testen zelf het afsluiten van een lening bij de kredietverstrekker. Zo weet je zeker dat je met een gerust gevoel geld kan lenen.

Het gezicht achter zakelijkelening.com

Zakelijkelening.com, onderdeel van Wisemind, is in 2023 van start gegaan onder leiding van Mike van den Broek. Niet alleen heeft Mike al van jongs af aan ervaring in de financiële sector, maar heeft hij ook een passie voor ondernemen.

“Ik ben gek op financiële informatie. Ik zoek graag dingen uit over zakelijke leningen om zo groeimogelijkheden binnen mijn eigen bedrijf te benutten.”

Mike van den Broek
Mike van den Broek
Mike van den Broek
Founder
Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis
Financieel tekstschrijver
René Wildöer
Foto van René Wildöer
René Wildöer
Financieel expert

Heb je een vraag?

Kom je er even niet uit? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in op onze contact pagina en wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug!

Hoe vergelijken wij?

Wil je weten hoe wij vergelijken? Wij leggen het je uit!

Hoe verdienen wij?

Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn, ook in hoe wij ons geld verdienen.

Op zoek naar een uitdagende baan of stageplaats?

Bekijk snel de vacaturepagina op Wisemind.nl en ontdek waar jij kunt bijdragen

Over ons

Alles wat je stiekem over ons te weten wilt komen.

Op zakelijkelening.com zijn de vergelijkingen gebaseerd op de leensom en looptijd van een lening. Doordat rentepercentages vaak bij een zakelijke lening afhankelijk zijn van diverse eisen hebben we besloten dit buiten beschouwing te laten bij onze vergelijking.

Zijn de vergelijkingen onafhankelijk?

Wij vinden betrouwbaarheid erg belangrijk. Daarom zul je ons geen advies zien geven en bieden we enkel informatie aan. Uiteindelijk is een zakelijke lening of zakelijk krediet een maatwerk product en zal je zelf de keus moeten maken of het aanbod van de kredietverstrekker bij je eigen situatie past.

Aanbieders kunnen bij ons niet extra betalen om hoger in een van de vergelijkingen komen te staan. 

Waar onze concullega’s er belang bij hebben dat je enkel een zakelijke lening afsluit waar ze een vergoeding voor ontvangen, vergelijkt zakelijkelening.com écht alle kredietverstrekkers. Dus ook waar we geen geld aan verdienen. Wel zo eerlijk 🙂

Wij krijgen van sommige kredietverstrekkers een vergoeding wanneer een bezoeker besluit een lening af te sluiten, en deze vervolgens door de kredietverstrekker goedgekeurd wordt. De vergoeding ligt tussen de €25 en €150 per goedgekeurde aanvraag.