Over Zakelijkelening.com

Zakelijkelening.com heeft als doel om ondernemers zoals jij voor te lichten over alles wat te maken heeft met zakelijke financiering. Of je nu een startende ZZP’er bent of een ervaren ondernemer, met onze kennis over zakelijke leningen kan jij de juiste beslissingen nemen voor jouw bedrijf.

De financiële sector is complex en niet altijd even duidelijk. Wij vinden dat goed ondernemerschap alleen mogelijk is met de juiste informatie, zonder valkuilen, schimmigheden of andere addertjes onder het gras. Daarom willen we met Zakelijkelening.com jou zo goed mogelijk voorbereiden op het aanvragen van zakelijke financiering.

We leggen je alles uit over de verschillende vormen van zakelijke financiering, zoals hypothecaire leningen, zakelijke leningen en zakelijk krediet. Ook vergelijken we alle zakelijke kredietverstrekkers en geven we recensies. Met de lening calculator kun je een schatting maken voor hoeveel een zakelijke lening je ongeveer zal kosten.

Zakelijkelening.com is in 2023 in Putten van start gegaan onder leiding van Mike van den Broek. Niet alleen heeft hij al van jongs af aan ervaring in de financiële sector, maar heeft hij ook een passie voor ondernemen. “Ik ben gek op financiële informatie. Ik zoek graag dingen uit over zakelijke leningen om zo groeimogelijkheden binnen mijn bedrijf te benutten”, aldus Mike.