Hoe vergelijken wij?

Wij, van zakelijkelening.com, vinden betrouwbaarheid erg belangrijk. Om dit te kunnen realiseren zorgen we ervoor dat alle onze vergelijkingen gebaseerd zijn op actuele informatie. Dit doen we door de rentepercentages van kredietverstrekkers in de gaten te houden. Maar ook door te kijken naar de klantbeoordelingen van Trustpilot en Kiyoh.

Verdienmodel

Hoe komt een vergelijking tot stand?

Op basis van de meest gekozen zakelijke leningverstrekkers bepalen wij de volgorde in het overzicht. Ook vermelden wij kredietverstrekkers in het overzicht waar wij geen samenwerking mee hebben zodat u als websitebezoeker een zo compleet mogelijk overzicht heeft. Het is niet mogelijk om een lening af te sluiten via onze website bij een partij waar wij geen samenwerking mee hebben.

U kunt aan de hand van de kleur van de knop zien of wij een samenwerking hebben. Is de knop grijs dan betekent dit dat er geen samenwerking met zakelijkelening.com is. Zodra een knop groen is, hebben wij een samenwerking en ontvangen wij mogelijk een vergoeding wanneer u een lening afsluit bij een van de kredietverstrekkers.

Kredietaanbieders kunnen bij zakelijkelening.com geen geld betalen om hoger of vaker in de vergelijking te staan. 

Zijn de vergelijkingen onafhankelijk?

Geld lenen is altijd een risico. Daarom vinden we het belangrijk dat u veilig geld kan lenen. Bij Zakelijkelening realiseren we dit door onze vergelijkingen 100% onafhankelijk te maken. Aanbieders kunnen ons niet betalen om vaker of hoger voor te komen in een vergelijking.

Hoe verdienen wij geld?

Als een bezoeker via onze website een lening afsluit bij een kredietverstrekker, krijgt zakelijkelening.com hier een vergoeding voor. De vergoeding ligt rond de €50,- á €60,- per goedgekeurde aanvraag.